top of page

KAMPANJAEHDOT

15.03.2021

Näitä kampanjaehtoja sovelletaan 15 maaliskuuta 2021 alkaen ja ne ovat voimassa kampanjajakson ajan.

Kampanjatarjouksen tilaajat hyväksyvät nämä kampanjaehdot ja -hinnat. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden sulkea osallistuja kampanjan ulkopuolelle mikäli hän rikkoo kampanjan sääntöjä tai Probill käyttöehtoja taikka toimii muuten laittomasti. 

JÄRJESTÄJÄ

Kampanjan järjestäjä on Probill Oy, jonka toimipaikka sijaitsee osoitteessa Merikotkankuja 3lt. 1, 01450 Vantaa. Y-tunnus: 3122107-6

KAMPANJAEHDOT JA -HINNAT

Kampanjajakson aikana Probill Oy tarjoaa 20 € lahjakortin Neste Oyj. palveluihin uusille rekisteröityjille:

  • Kampanjan edun saa ainoastaan uudet asiakkaat

  • Uuden asiakkaan tulee käyttää probill Oy:n laskutuspalvelua kaksi kertaa. Tämän jälkeen hänellä lähetään lahjakortti asiakkaan antamaan sähköpostiin.

KAMPANJAJAKSO

Kampanja on voimassa Suomessa aikavälillä 01.04 - 30.09.2021

MUUT EHDOT

Kampanjatarjouksen arvo on 20 € Neste lahjakortti. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. 

Probill Oy kehittää palveluaan ja neuvottelee jatkuvasti uusista sopimuksista, joten kampanjassa tarjolla olevien palveluiden sisältö saattaa muuttua.

Kampanjaan osallistuva henkilö vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Missään tapauksessa järjestäjän vastuu ei ylitä mainitun osallistujalle tarjottavan edun arvoa tai määrää. 

Probill Oy varaa itsellään oikeuden päivittää kampanjaehtoja kampanjan aikana.

MIHIN VOI OTTAA YHTEYTTÄ?

Kampanjaan liittyvissä tiedusteluissa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä joko sähköpostitse info@probill.fi tai postitse osoitteeseen:

Probill Oy
Merikotkankuja 3lt. 1,
01450 Vantaa

bottom of page